Illan MCU-leffa on ehkä heikoimmasta päästä – mutta Stan Leen cameo parhaasta päästä!

IMDb-arvosana on 7,3.

11.12.2020 15:03

Illan annoksen supersankariviihdettä takaa Marvel-elokuva Age of Ultron (2015).

Tarinassa Tony Stark luo tekoäly Ultronin, joka osoittautuu murhanhimoiseksi maailmojen tuhoajaksi. Avengers-ryhmän on pysäytettävä ylivertainen Ultron, jonka apuna ovat supervoimin parannellut Maximoffin sisarukset. Edessä on armoton yhteenotto, josta kaikki eivät ehkä selviä ehjin nahoin. Elokuva voitti scifi- ja fantasiaelokuville jaetun Saturn-palkinnon parhaasta pukusuunnittelusta.

Elokuva tuotti lipputuloja yli miljardin. Age of Ultronia silti kritisoitiin muun muassa heikosti toteutetusta CGI-pahiksestaan sekä tylsähköstä tarinastaan.

Marvel-elokuvia nähneet ovat varmasti törmänneet nyt jo edesmenneen Stan Leen cameoihin, joko tietoisesti tai tietämättään. Sarjakuvalegenda kertoi aikoinaan, miksi hän rakastaa eniten cameotaan Avengers: Age of Ultron -elokuvassa.

– Rakastin cameossa sitä, että se on ainut cameo, jossa on kaksi kohtausta. Se oli enemmän kuin cameo. Se oli melkein kuin rooli elokuvassa, Lee hehkutti.

Legenda mietti huumorilla myös sitä vaihtoehtoa, että esiintyisi yhä useammissa ja useammissa kohtauksissa, kunnes häntä voitaisiin jo kutsua sivuosan esittäjäksi.

Yleensä mies on nähty vain yhdessä kohtauksessa. Alla video. Leffa näkyy Neloselta kello 21.35.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa