Maailman parhaita elokuvia suoraan verkosta, osa 3

Episodin päivittäinen joulukalenteri jatkaa elokuvasuositusten virtaa. Ohessa katsaus joulukalenterin tämän viikon elokuviin, jotka löytyvät verkon keskeisistä striimipalveluista.

Tällä kertaa neljästä palvelusta löytyi yhteensä 12 elokuvaa. Joukossa sekä uudempia Oscar-voittajia että vanhoja toiminta- ja kauhuklassikoita.

Netflixin valikoima on lukumäärällisesti ja lajityypeittäin laajin, vaihdellen komediasta toimintaan ja fantasiaan: Päiväni murmelina, vanha alkuperäinen Robocop, Slummien miljonääri ja Taru sormusten herrasta- trilogian alkusysäys Sormuksen ritarit.

Paris, Texas -elokuvan esitysoikeudet Netflix jakaa Viaplayn kanssa. Muita joulukalenterin loppupään elokuvia Viaplayssä ovat The Station Agent ja Tahraton mieli (josta kuva), jotka löytyvät molemmat myös Filmnetistä.

Junaraidedraaman ja rakastuneen mielen syövereitä putsaavan elokuvan lisäksi Filmnetistä löytää Stephen King -filmatisoinnin Stand by Me – Viimeinen kesä.

Viaplay halaa myös HBO Nordicia, kun palvelut jakavat Orlandon. Vanhat kauhuelokuvat Psyko ja Rosemaryn painajainen ja komediaklassikon Piukat paikat HBO saa sentään esittää yksin.

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut