Nälkäpeli-esiosa löysi päätähtensä – tuoreesta kasvosta nuori presidentti Snow

Elokuvan tuotanto on edennyt roolitusvaiheeseen.

Suzanne Collinsin nuortenromaaneihin perustuvat Nälkäpeli-elokuvat olivat oikea jättihitti. Nyt myös vuonna 2020 julkaistu esiosakirja The Ballad of Songbirds and Snakes on kääntymässä valkokangasmuotoon. Tarinan pääroolin on onnistunut nappaamaan itselleen Tom Blyth.

Blyth astuu nuoren presidentti Snown saappaisiin, jota esitti alkuperäisissä elokuvissa Donald Sutherland. Esiosa keskittyy hahmon aiempiin vaiheisiin ennen kuin hänestä tuli Panemin diktatorinen julma johtaja.

 

Blyth on vielä suhteellisen tuntematon nimi Hollywoodissa ja maailmalla. Hän on tähdittänyt aiemmin elokuvia Scott and Sid ja Benediction sekä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvää Billy the Kid -sarjaa. Studiolla on kuitenkin täysi luotto nuorukaiseen: ”[Hän] on räjähtävä uusi lupaus, jonka lumoava ja karismaattinen olemus tekevät hänestä kiinnostavan näyttelijän sekä täydellisen [valinnan] tähän päärooliin.”

Elokuvan virallisten synopsis-tietojen mukaan 18-vuotias Snow tahtoo nostaa perheensä nimen takaisin kunniaan ja päätyy mentoroimaan köyhän Vyöhyke 12 edustajaa kymmenennettä kertaa järjestettävässä Nälkäpelissä. Hahmosta päästään näkemään selvästi aiempaa monitahoisempi tulkinta, joka kypsyttelee häntä kohti suuremman yleisön jo tuntemaa yksinhallitsijaa.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes on saapumassa elokuvateattereihin näillä näkymin 17. marraskuuta 2023. Sen ohjauksesta vastaa Francis Lawrence, joka ohjasi myös kolme viimeisintä Nälkäpeli-elokuvaa.

Lähde: Collider

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut