Netflix näytti vihreää valoa todelliselle hirviölle – kuuluisasta sarjamurhaajasta tehdään tv-sarja

Uusi lisä Netflixin valikoimaan.

Netflixistä löytyy jo useita sarjamurhaaja-aiheisia tuotantoja. Dokumentaaristen sellaisten lisäksi tarjolla on laadukas David Fincherin luoma, tositapahtumiin perustuva tv-sarja Mindhunter.

Suoratoistopalvelu tilasi nyt American Horror Story -sarjan luojalta Ryan Murphylta ja tämän yhteistyökumppanilta Ian Brennanilta sarjan, joka kertoo pahamaineisesta, amerikkalaisesta todellisen elämän sarjamurhaajasta Jeffrey Dahmerista. Sarjan nimi on Monster: The Jeffrey Dahmer Story.

Sarja valaisee muun muassa oikeuslaitoksen epäpätevyyttä ja välinpitämättömyyttä, joka osin mahdollisti Dahmerin toteuttaa rikoksiaan. Sarjan sanotaan olevan kerrottu uhrien näkökulmasta.

Tähän mennessä tuotantoon on palkattu Oscar-ehdokas Richard Jenkins, joka esittää Dahmerin isää. Dahmerista on tehty aiemmin elokuva Dahmer (2002), jossa sarjamurhaajaa esitti Jeremy Renner.

Dahmerilla diagnosoitiin epävakaa persoonallisuushäiriö, skitsotyyppinen häiriö sekä psykoottinen häiriö. Dahmer oli ihmissyöjä ja nekrofiili, jota kutsuttiin nimellä Milwaukeen kannibaali tai Milwaukeen hirviö. Hän oli myös seksuaalirikollinen.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut