Outlander paljasti tulevien jaksojensa nimet – välkky fani riensi heti korjaamaan niistä osuvammat versiot

Muokatut vedokset osuvat kieltämättä naulan kantaan.

On kulunut jo kaksi pitkää vuotta siitä, kun fanit ovat viimeksi päässeet seuraamaan Jamien (Sam Heughan) ja Clairen (Caitriona Balfe) jännittävää tarinaa halki ajan ja maailman mantereiden. Kuudes tuotantokausi häämöttää kuitenkin vihdoin enää vain reilun kuukauden päässä ja sen kunniaksi sarja julkistikin tulevien jaksojensa nimet.

Kahdeksanosainen kausi tulee koostumaan jaksoista Echoes, Allegiance, Temperance, Hour of the Wolf, Give Me Liberty, The World Turned Upside Down, Sticks and Stones ja I Am Not Alone.

Eräs fani oli kuitenkin sitä mieltä, että virallinen Outlander-tili oli jättänyt julkistuksessaan osan totuudesta kertomatta. Ja sarjaa seuranneena voi kyllä todeta, että kyseinen Twitter-käyttäjä on mitä todennäköisimmin täysin oikeassa korjausehdotustensa kanssa.

Outlander jakoi muokatut jaksojen nimet myös omalla tilillään saatesanoin ”OIKEAT jaksojen nimet”. Luvassa vaikuttaisi siis olevan jälleen kerran draamaa ja tunteikkuutta täynnä oleva kausi. Sarja palaa kuudennelle tuotantokaudelleen Yhdysvalloissa 6. maaliskuuta, Suomen esityksestä ei ole vielä varmuutta.

Alla uusin traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut