Tänään tv:ssä: ”Kolahtaa täysillä” – Tämä taitaa olla suositun fantasiasarjan paras osa!

IMDb-arvosana 7,7.

Harry Potter ja liekehtivä pikari on suositun elokuvasarjan neljäs osa, joka valmistui vuonna 2005.

Daniel Radcliffen esittämän Harryn neljäs velhokouluvuosi alkaa iloisesti huispauksen maailmanmestaruuskisoissa, mutta muuttuu pian värimaailmaansa myöten synkäksi pahan Voldemort-velhon kannattajien hyökätessä ja piirtäessä taivaalle pimeän piirron merkiksi herransa paluusta.

Myös Tylypahkan elämä on sekaisin, sillä sinne on majoittunut kahden muun velhokoulun oppilaita Tylypahkan isännöimien kolmivelhoturnajaisten takia.

Salaperäisesti myös Harryn nimi joutuu kuolemantapauksiakin aiheuttaneen kisan osallistujalistalle.

Liekehtivä pikari vaatii, että katsoja tuntee perusteellisesti aiemmat elokuvat sekä varsinkin kirjat. Sen paras kohderyhmä voi olla hieman kapea, mutta kun siihen osuu, elokuva kolahtaa aivan täysillä.

Harry Potter ja liekehtivä pikari on niitä filmejä, jotka jättävät vaikutusalttiin mielen ikuisiksi ajoiksi koukkuun elokuvien fantastiseen maailmaan! Se saattaa olla jopa koko elokuvasarjan paras osa.

Pääosissa näyttelevät Daniel Radcliffen lisäksi Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Jason Isaacs, Gary Oldman, Miranda Richardson, Alan Rickman, Maggie Smith, Timothy Spall ja Robert Pattinson.

Liekehtivä pikari esitetään Subilla nyt kahteen otteeseen:

  • Ma 17.01.2022 klo 21.00
  • La 22.01.2022 klo 00.30

Katso traileri alta.

YouTube video