Tänään tv:ssä: Rikoselokuvan naistähdet eivät voineet sietää toisiaan – Kohtaukset jouduttiin kuvaamaan erikseen

IMDb-arvosana 6,5.

9.2.2024 05:00

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2004 valmistunut Ocean’s Twelve.

Vuoden 1960 rikoselokuvasta Ocean’s Eleven tehtiin vuonna 2001 uusintaversio, joka keräsi lipputuloina rekkalastillisen rahaa. Letkeän hauskasti etenevä, hyvin kirjoitettu ja rennosti näytelty komediallinen rikoselokuva yhdisti melkoisen tähtikaartin: George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt, Matt Damon ja monet muut.

Hittielokuva sai kolme vuotta myöhemmin jatko-osan, johon kaikki alkuperäiset tähdet saatiin mukaan.

Joukkoa täydentävät tällä kertaa Catherine Zeta-Jones, ranskalaistähti Vincent Cassel ja vilahtaapa pikkuroolissa Bruce Williskin.

Juonen ideana on, että viime kerralla huijatuksi tullut kasinoporho Terry Benedict (Andy Garcia) löytää Clooneyn esittämän Danny Oceanin ryhmän jäsenet ja antaa näille kaksi viikkoa aikaa palauttaa rahat korkoineen, tai muuten sankareillamme on henki herkässä. Nämä ryhtyvät hommiin tekemällä ryöstöjä tällä kertaa Euroopassa.

Isolla tähtikaartilla kuvaaminen ei mennyt täysin ilman ongelmia. Useiden lähteiden mukaan Catherine Zeta-Jones ja Julia Roberts eivät sietäneet lainkaan toisiaan, joten heidät oli pidettävä toisistaan erillään.  Zeta-Jonesin ja Robertsin kohtaukset kuvattiin erikseen, jotta heidän ei tarvitsisi olla yhtä aikaa kuvauspaikalla.

Ocean’s Twelve esitetään nyt MTV3-kanavalla perjantaina 9.2.2024 klo 22.35. Elokuva löytyy myös Viaplaystä. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa