Tarjous josta ei voi kieltäytyä? Uutta suoratoistopalvelua kaupataan 50 % alennuksella koko loppuelämän ajaksi

Uusia asiakkaita houkutellaan.

20.9.2022 14:33

Paramount Plus -suoratoistopalvelu lakkautetaan Suomessa 20. lokakuuta, ja sen korvaa uusi suoratoistopalvelu SkyShowtime, joka on luotu yhdessä Comcastin kanssa. Samalla ohjelmien ja elokuvien katalogi uudistuu.

Käytännössä Paramount Plus siis vaihtaa nimeä, mutta luvassa on myös uutta sisältöä uudenlaisessa paketissa.

Lanseerauksen yhteydessä on nyt tarjottu houkuttelevaa sisäänheittohintaa, jossa uuden palvelun saa puoleen hintaa peräti loppuiäksi.

Palvelun normaalihinta on 6,99 euroa kuukaudessa, ja nyt sitä tarjotaan kieltämättä edulliseen 3,49 euron kuukausihintaan.

Puoleen hintaan loppuiäksi -tarjous on tarkoitettu lähinnä uusille tilaajille, ja siihen on joitakin muitakin kelpoisuusehtoja. Se on tehtävä SkyShowtimen omilla verkkosivuilla, eikä sitä saa muiden alustojen kautta.

SkyShowtime lanseerataan yli 20 Euroopan maassa, mukaan lukien Pohjoismaissa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa sekä osassa Keski- ja Itä-Euroopan maista.

Hulppea tarjous on jo herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa, sillä loppuelämä päättyy tarjouksen mukaan viimeistään vuonna 2100.

Uusi suoratoistopalvelu sisältää premium- ja alkuperäissisältöä Skylta, NBCUniversalilta, Universal Picturesilta, Peacockilta, Paramount Plussalta, Showtimelta, Paramount Picturesilta ja Nickelodeonilta.

”SkyShowtimen lanseerauksen myötä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää globaalia sisältökoneistoamme erittäin laajan ja nopeasti kasvavan suoratoistopalvelun tarjoamiseen”, kertoo ViacomCBS Networks Internationalin toimitusjohtaja Raffaele Annecchino tiedotteessa.

Palvelu tulee Suomen lisäksi saataville yli 20 Euroopan maassa. Paramount Plus -suoratoistopalvelun koko tarjonta siirtyy tiedotteen mukaan SkyShowtimeen.

Lisää luettavaa