Tiesitkö että kaikki South Parkin kaudet ovat suomalaisessa suoratoistopalvelussa – ilmaiseksi!

IMDb-arvosana on 8,7.

22.4.2024 06:00

Kuvia kumartelematonta huumoria viljelevä animaatiosarja South Park löytyy nykyisin suoratoistopalvelu Ruutu Plussan ilmaisesta lisäpalvelusta Pluto TV:stä, ja jaksot ovat kaikkien halukkaiden katsottavissa ilmaiseksi. Ne eivät ole pelkästään Pluto TV:n tasaisena ohjelmavirtana, vaan käyttäjä voi valita haluamansa jakson katsottavakseen.

Palvelussa on kaikki 26 kautta, ja ainoana miinuspuolena käyttäjä joutuu katselemaan välillä mainoksia. Koska jaksot ovat suomalaisessa suoratoistopalvelussa, niissä on myös suomalaiset tekstitykset.

South Park on viihdyttänyt sekopäisellä huumorillaan jo 90-luvulta saakka. Matkan varrella se on aina välillä uudistunut, ja alkupään kotikutoisen oloisista jaksoista sarja on kehittynyt sofistikoituneemmaksi – menettämättä kuitenkaan kapinallista otettaan.

South Park porskuttaa edelleen, ja se on saamassa myös 27. kauden, jonka on arveltu saapuvan vuoden 2024 jälkipuoliskolla. Alla video, jolla sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone vastaavat yleisökysymyksiin.

Lue myös: Tietovisa, osa 14: Sujuuko sinulta elokuvamaailman yleistieto? Testaa! – Episodi.fi

 

Lisää luettavaa