Verenjanoisessa maailmassa elää vain kourallinen ihmisiä – katso poikkeuksellinen K-18-vampyyrielokuva nyt ilmaiseksi

Rotten Tomatoes -prosentti on 69.

14.5.2024 21:00

20 miljoonan dollarin budjetilla toteutettu Daybreakers (2009, IMDb 6,4) sijoittuu vuoteen 2019, jolloin lähes kaikki ihmiset ovat muuttuneet vampyyreiksi. Kun verivarastot alkavat käymään vähiin, heidän on pakko löytää korvike ihmisverelle – muutoin koko tulevaisuus on vaakalaudalla. Tämä kuitenkin antaa tilaisuuden viimeisille elossa oleville ihmisille.

Michael ja Peter Spierigin (The Spierig Brothers) ohjaama ja käsikirjoittama Daybreakers on erilainen vampyyritarina. Verta ei kuitenkaan ole säästelty, ja leffa onkin saanut Suomessa vampyyrielokuville melko poikkeuksellisen K-18-ikärajan.

Fangoria Chainsaw Award (Best Makeup/Creature FX) -palkinnolla huomioidun elokuvan pääosissa nähdään Ethan Hawke, Willem Dafoe ja Sam Neill.

Tätä elokuvaa ei kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista näe, mutta se on nyt ilmaiskatselussa Rakuten TV:ssä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on saatavilla suomenkielinen tekstitys.

Katso Daybreakers täältä. Elokuvan ikäraja on K-18. Episodin katselussa leffan parissa kului mainoksien kera 111 minuuttia; mainoksien määrä voi kuitenkin vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri.
(Itse elokuvassa ei sitten ole trailerissa soivaa Placebon kappaletta Running Up That Hill.)

Lisää luettavaa