Suosittu Ella-lastenkirja siirtyy valkokankaalle

Timo Parvelan Ella-kirjojen sankarit siirtyvät valkokankaalle. Koko perheen komediaseikkailu Ella ja Kaverit tulee elokuvateattereihin joulukuun 28. päivä 2012.

Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen debytoi kokoillan elokuvan ohjaajana. Elokuvan tuotannosta vastaa Juha Wuolijoki ja Snapper Films (Joulutarina).

Ella ja kaverit -elokuva perustuu vuonna 2008 julkaistuun Ella ja Äf Yksi -kirjaan. Ellan ja ystävysten seikkailu saa niin lapset kuin aikuisetkin hykertelemään, mutta osuu nauruhermon lisäksi myös ajan hermolle.

Elokuvassa nähdään Ellan ja kavereiden rooleissa joukko lapsinäyttelijöitä. Aikuistähtinä nähdään opettajan roolissa Eero Milonoff (Härmä, Tummien perhosten koti, Ganes, Pussikaljaelokuva), ilkeänä Isä Ykkösenä Kari Ketonen (Ketonen & Myllyrinne, Napapiirin sankarit, Pelikaanimies), koulun rehtorina Armi Toivanen (Putous-voittaja 2012) sekä muissa keskeisissä rooleissa Ville Virtanen (Hulluna Saraan, Paha perhe), Pamela Tola (Napapiirin sankarit, Tyttö sinä olet tähti, Saippuaprinssi), Tiina Weckström (Hella W, Tulennielijä) ja Ville Myllyrinne (Ketonen & Myllyrinne, Putous).