Elisa Viihde ja suoratoistopalvelu BritBox yhteistyöhön – Katsottavaksi tulee laaja valikoima brittisarjoja

Tavoitteena on lisätä BritBoxin tilaajien kasvattamista Pohjoismaissa.

22.2.2024 15:22

BBC:n ja ITV:n luoma suoratoistopalvelu BritBox aloittaa jakelukumppanuuden Elisa Viihteen kanssa. Kumppanuuden ansiosta BritBoxin suoratoistopalvelu on saatavilla Elisa Viihteen digiboksien tilaajille ilman mainoksia.

Elisa Viihde on kolmas palvelu Suomessa, jonka tarjontaan BritBox kuuluu. Muut yhteistyökumppanit ovat MTV Katsomo Plus ja Apple TV.

BritBox tarjoaa suomalaisille asiakkaille tuhansia tunteja laadukasta brittiläistä alkuperäissisältöä, kuten Irvine Walshin Crime, Jed Mercurion Payback, Three Little Birds ja Archie.

Lisäksi tarjolla on laaja valikoima brittiläisiä tv-klassikoita, kuten Hakekaa kätilö! (Call the Midwife), Pokka pitää (Keeping up Appearances) ja Nolojen tilanteiden mies (Mr Bean).

BritBox Internationalin toimitusjohtaja Reemah Sakaan kertoo tiedotteessa, että Elisan lisääminen suomalaisiin kumppaneihin on linjassa yhtiön strategian kanssa. Tavoitteena on jatkaa jakelun ja tilaajien kasvattamista Pohjoismaissa vuoden 2022 lanseerauksesta lähtien.

”Tulevina kuukausina julkaistavien uusien BritBox Originals -sarjojen sekä kattavan, suosittuja brittiläisiä ohjelmia yhteen paikkaan kokoavan katalogimme ansiosta olemme varmoja, että meillä on sisältöä, joka vetoaa kaikkiin.”

Elisa Viihteen kehitysjohtaja Mika Lepistö kertoo tiedotteessa, että suomalaiset tunnetusti rakastavat brittisarjoja.

”Nyt sekä BBC:n että ITV:n klassikot ja uudet julkaisut sarjoista elokuviin ovat helposti katsottavissa Elisan digibokseilla”, Lepistö lisää.

Lisää luettavaa