Elliot Pagella oli salasuhde Juno-elokuvan kuvauksissa: ”Harrastimme seksiä koko ajan”

Page on tehnyt jo paljastuksen jos toisenkin.

8.6.2023 09:17

Juno on yksi kaikkien aikojen parhaista kasvuelokuvista. Vuonna 2007 ensi-iltansa saanutta elokuvaa tähdittävät Elliot Page ja Olivia Thirlby.

Page on julkaissut Pageboy-nimisen muistelmateoksen, jossa hän paljastaa olleensa kuvausten aikaan suhteessa Thirlbyn kanssa ja he harrastivat seksiä koko ajan.

Thirlby paljasti vuonna 2011 olevansa biseksuaali.

Page kertoo olleensa uskomattoman ujo Thirlbyn seurassa, joka oli Pagen mukaan häntä paljon vanhempi ja kokeneempi.

– Maailma pysähtyi, kun näin Olivia Thirlbyn. Olimme hänen hotellihuoneessaan. Billie Holliday soi taustalla. Hän teki lounasta. Yllättäen hän katsoi minua ja kertoi, kuinka ihastunut hän minuun on. Myönsin, että olin myös ihastunut häneen. Sen jälkeen aloimme suutelemaan intohimoisesti. Harrastimme seksiä koko ajan: hänen hotellihuoneessaan, kuvauspaikan trailereissa, ravintolan pienessä yksityishuoneessa. Mitä me oikein ajattelimme? Luulimme olevamme todella salamyhkäisiä. Suhde Olivian kanssa auttoi minua pääsemään yli häpeän tunteesta. Hän ei hävennyt mitään ja halusin sitä samaa. En halunnut enää tuntea, kuinka rikkinäinen olen, Page kertoo.

Aiemminhan Page on jo kertonut suhteestaan Fantastic Four –tähti Kate Maran kanssa sekä mulkerosta Hollywoodin a-listan näyttelijästä.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa