Huh huh! Näin upea The Predatorin lopun piti alkujaan olla – mukana tuttuakin tutumpi legendaarinen hahmo

The Predator pyörii tällä hetkellä elokuvateattereissa.

The Predatorin loppupuolisko oli melkoinen sillisalaatti, kuten arvostelustamme voi lukea. Leffassa oli kuitenkin alkujaan aivan erilainen loppu. Parempi sellainen.

Alla jättimäisiä spoilereita.

The Predator loppuu siihen, kun pääosatyyppimme Quinn McKenna (Boyd Holbrook) on tutkimuslaitoksessa. Miekkosesta tulee ”predator killer”, kun hän saa Marvelin leffoista tutun näköisen superhaarniskan päällensä. Jatkoa seuraa. Musta ruutu.

Fred Dekkerin ja Shane Blackin alkuperäisessä kässärissä kaikki oli toisin.

McKenna, hänen poikansa Rory (Jacob Tremblay) ja Casey Bracket (Olivia Munn) ovat juuri selviytyneet superpredatorin hyökkäyksestä. Helikopteri laskeutuu lähistölle. Ulos astelee itse Dutch Schaeffer eli Arnold Schwarzenegger. Hän pyytää kolmikkoa luoksensa. Rory kysyy ”Minä myös?”, Dutch vastaa ”Erityisesti sinä”.

Musta ruutu.

Niin! Aivan! Loistava loppu! Kylmät väreet! Jatko-osa.

Iso-Arskaahan pyydettiin elokuvaan, mutta hän kieltäytyi kunniasta, koska olisi halunnut isomman roolin. Hänellä ei riittänyt mielenkiintoa (eikä oikeastaan ikääkään) odotella mahdollista jatko-osaa, jossa olisi päässyt taistelemaan Holbrookin, Munnin ja Tremblayn rinnalle. Ymmärrettävää.

Lähde: Birth. Movies. Death.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut