Marvel-tekijöiden vakoojasarja osoittautui hitiksi – jatkoa tulossa!

Citadelin kakkoskausi on tekeillä.

26.5.2023 13:10

Prime Video ilmoittaa tiedotteessaan, että vakoojasarja Citadel saavutti palvelun historian toiseksi suurimman kansainvälisen suosion.

Samalla kerrotaan, että Marvel-elokuvien ohjaajina tunnettujen Russon veljesten tuottama Citadel-vakoojatrillerin saa toisen tuotantokauden.

Joe Russo ohjaa kakkoskauden kaikki jaksot, ja vastaava tuottaja David Weil palaa sarjan showrunneriksi.

Vakoojasarjan pääosissa näyttelevät Richard Madden ja Priyanka Chopra Jonas. Lisäksi keskeisiä rooleja esittävät Lesley Manville ja Stanley Tucci,

Citadel nousi Prime Videon toiseksi katsotuimmaksi uudeksi alkuperäissarjaksi Yhdysvaltojen ulkopuolella ja neljänneksi katsotuimmaksi sarjaksi maailmanlaajuisesti.

Citadel on todellakin kansainvälinen ilmiö”, kertoo Jennifer Salke, Amazonin ja MGM Studiosin johtaja tiedotteessa.

”Tavoitteemme on luoda uusi franchise, joka perustuu alkuperäiseen tarinaan, ja joka laajenee Prime Videon kansainväliselle yleisölle. Citadel on houkutellut Prime Videon pariin valtavan määrän uusia asiakkaita kansainvälisesti. Sen massiivinen maailmanlaajuinen debyyttiyleisö on osoitus Joe ja Anthony Russon merkittävästä visiosta, Richard Maddenin, Priyanka Chopra Jonasin, Lesley Manvillen ja Stanley Tuccin uskomattomista kyvyistä sekä luovan tiimin, näyttelijöiden sekä tuotannon jäsenten väsymättömästä työstä”, Salke hehkuttaa.

Citadelin innovatiivinen tarinankerronta on avannut mahdollisuuksia uskomattomalle, maailmanlaajuiselle yhteistyölle luovien tekijöiden kesken sekä kameran edessä että sen takana, kertovat vastaavat tuottajat Anthony ja Joe Russo.

Sarjan alussa salainen rikollisjärjestö on kaatanut maailmanlaajuisen Citadel-vakoojaverkoston. Kaksi eliittiagenttia onnistuu pakenemaan, mutta samalla heidän muistonsa pyyhkiytyvät.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa