Legendaarisen laulajan perhe suuttui ihonsa tummentaneelle Avatar-tähdelle

Laulaja Nina Simonen perhe on ärähtänyt näyttelijä Zoe Saldanalle (AvatarGuardians of the Galaxy) tämän lainattua laulajaa Twitterissä.

Saldana twiittasi seuraavan tekstin: ”Minä kerron sinulle, mitä vapaus minulle tarkoittaa – Ei pelkoa… Todella, ei pelkoa #NinaSimone”.

Simonen omaisten ylläpitämä Twitter-tili kommentoi kovin sanoin Saldanan postausta: ”Siisti tarina, mutta ole hyvä ja ota Ninan nimi pois suustasi. Loppuelämäksesi.”

Saldana näyttelee vuonna 2003 kuollutta, yli 60 albumia uransa aikana levyttänyttä Simonea uudessa elämäkertaelokuvassa, Ninassa. Simonen perhe ei väitetysti antanut lupaa elokuvan tekemiseen ja nämä ovat olleet vihaisia Zoe Saldanan valitsemisesta rooliin, sillä tämän piti tummentaa ihoaan ja käyttää tekonenää näytelläkseen laulajaa.

”Äitini kasvoi aikana, jolloin hänelle kerrottiin, että hänen nenänsä on liian leveä ja ihonsa liian tumma. Ulkonäöllisesti tämä ei ollut paras valinta”, selittää Simonen tytär, Lisa Simone Kelly, ärtymyksen syitä New York Timesille.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut