Nyt Netflixissä: Törkykomedian pätevä jatko-osa – ”vitsit naurattavat useammin kuin kerran”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 64.

17.6.2024 22:00

Netflixin valikoimaan on lisätty Naapurit 2 (Neighbors 2: Sorority Rising, 2016).

Ensimmäisessä Naapurit-elokuvassa kolmikymppiset Mac ja Kelly taistelivat naapuruston herruudesta villisti bilettävän opiskelijaveljeskunnan ja sen karismaattisen johtajan Teddyn kanssa. Nyt pariskunta odottaa toista lastaan ja luulee jo saaneensa rauhan maahan, kun naapuriin muuttaakin ennätyksellisen villi Kappa Nu -sisaruskunta.

Sisaruskunnan tytöt ovat kyllästyneet kampuksen ankeaan ilmapiiriin ja hankkineet talon, jotta voisivat järjestää eeppisiä bileitä. Mac ja Kelly käyvät taistoon tukenaan parhaat ystävänsä Jimmy ja Paula. Epätoivoissaan nuoripari värvää entisen vihollisensa Teddyn salaiseksi aseekseen. Pystyykö Teddy soluttautumaan sisaruskuntaan ja hurmaamaan sen jäsenet? Uudet naapurit eivät aio luovuttaa ilman taistelua.

Pääosissa nähdään Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz ja Dave Franco.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 64. Episodin arviossa jatko-osa sai kolme tähteä.

Naapurit 2:n ohjaajana toimii Naapureiden tapaan Nicholas Stoller, joka on onnistunut karsimaan osan edellistä elokuvaa vaivanneista komediallisista ylilyönneistä. Elokuva on karskiudessaan usein poliittisesti epäkorrekti, mutta sen vitsit naurattavat useammin kuin kerran. Kerrontansa epätasaisuudesta ja ajoittaisista paikallaan polkevista hetkistä huolimatta se on oikein mainio komedia kesän alkuun”, kirjoitettiin arviossa.

Lisää luettavaa