Nyt Netflixissä: Viiden tähden komedia on napakymppi kaikin puolin – esittää seksin positiivisessa ja sensuroimattomassa valossa

Leffan Rotten Tomatoes -prosentti on 96.

Netflixiin on lisätty Booksmart (2019).

Näyttelijätär Olivia Wilden esikoisohjaus on komedia, jonka keskiössä ovat ylisuorittavat Amy ja Molly. Parhaat ystävykset ovat keskittyneet läksyjen tekoon koko koulu-uransa, jotta he pääsisivät hyvään yliopistoon. Valmistujaisten aattona tytöt tajuavat jääneensä paitsi kaikesta hauskasta, joten he päättävät mahduttaa yhteen yöhön kaiken menetetyn ajan.

Pääosissa nähdään Beanie Feldstein, Kaitlyn Dever, Lisa Kudrow, Skyler Gisondo, Billie Lourd ja Jason Sudeikis.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 96. Episodin arviossa Booksmart sai viisi tähteä ja paljon ylistystä. Alla on otteita arviosta.

”Halleluja! Vuoden paras elokuva on löytynyt! Näyttelijättärestä ohjaajaksi muuntautuneen Olivia Wilden Booksmart on napakymppi kaikin puolin ja elokuva, jota allekirjoittanut olisi kaivannut jo kymmenen vuotta sitten valkokankaille omaan nuoruuteensa.”

Booksmart myös esittää seksin positiivisessa ja sensuroimattomassa valossa; tässä elokuvassa ei näytetä epätodellisen siistejä ja seksikkäitä seksikohtauksia.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut