Nyt se alkoi – Mainokset tulevat suoratoistoon, ensimmäinen iso palvelu julkaisi uudet hinnat

SkyShowtime julkaisee muun muassa Paramount- ja Universal-studioiden elokuvia.

16.2.2024 14:00

SkyShowtime julkisti tänään uuden, mainoksia sisältävän Normaali mainoksilla -tilaustason, joka tulee tarjolle nykyisen, jatkossa Normaali Plus -nimellä kulkevan tilaustason rinnalle.

Normaali mainoksilla -tilaus sisältää kaikki SkyShowtimen elokuvat ja sarjat. Uusi tilausversio esitellään kaikilla kaikilla yli 20:lla SkyShowtimen markkina-alueella.

Tiedotteen mukaan SkyShowtime lanseeraa ensimmäisenä suurena suoratoistopalveluna mainoksia sisältävän tilausvaihtoehdon kaikilla markkina-alueillaan.

”SkyShowtime on aina pyrkinyt tarjoamaan on aina pyrkinyt tarjoamaan huippuviihdettä huippuhintaan. Tulemme jatkossakin sijoittamaan siihen, että kuluttajat markkina-alueillamme pääsevät nauttimaan Hollywoodin parhaimmistosta ja kiinnostavasta paikallisesta sisällöstä. Uuden mainoksilla tuetun tilaustasomme lanseerauksen myötä SkyShowtime tarjoaa jatkossakin parasta vastinetta rahalle ja entistä edullisemman tavan nauttia huippuviihteestä”, kertoo SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan tiedotteessa.

SkyShowtime on sekä Paramount Picturesin että Universal Picturesin uusien teatterijulkaisujen koti, ja se lupaa tarjota jatkossa entistäkin enemmän hittielokuvia.

Palvelun suosikkielokuvia ovat muun muassa Asteroid City, Mission: Impossible: Dead Reckoning ja Oppenheimer.

SkyShowtimen sarjoihin kuuluvat muun muassa Halo, The Curse, The Family Stallone sekä menestysromaaniin perustuva The Tattooist of Auschwitz, joka tulee katsottavaksi myöhemmin tänä vuonna.

SkyShowtimen Normaali mainoksilla -tilaus maksaa 4,99 euroa kuussa ja Normaali Plus -tilaus 8,99 euroa kuussa. Nykyinen Normaali-palvelun kuukausimaksu on 6,99 euroa, eli hinta nousee kaksi euroa, mikäli ei siirry mainoksia sisältävään tilaukseen. Palvelut tulevat saataville 23. huhtikuuta alkaen. Tarjolla on myös edullisempia vuositilauksia.

Lisää luettavaa