Christopher Nolanin Oppenheimer tulee maaliskuussa suoratoistoon

Oppenheimer keräsi peräti 13 Oscar-ehdokkuutta.

6.2.2024 14:30

Christopher Nolanin ohjaamana Oppenheimerin voi katsoa SkyShowtime-suoratoistopalvelusta 21. maaliskuuta alkaen, kertoo tiedote.

Maailmanlaajuisesti 952 miljoonan dollarin lipputulot ansainnut ja vuoden tärkeimpiä elokuva-alan tunnustuksia kahminut Oppenheimer seuraa teoreettista fyysikkoa J. Robert Oppenheimeria, jonka uraauurtava työ Manhattan-projektin Los Alamosin laboratorion vetäjänä johti ensimmäisen atomipommin syntyyn.

Merkkitapaukseksi noussut Oppenheimer on täynnä nimekkäitä näyttelijöitä. Nimiroolia esittävän Cillian Murphyn lisäksi elokuvassa näyttelevät Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh ja Josh Hartnett sekä Oscar-voittajat
Casey Affleck, Rami Malek ja Kenneth Branagh.

Pulitzer-palkittuun kirjaan perustuva Oppenheimer keräsi peräti 13 Oscar-ehdokkuutta. Palkinnot jaetaan 10. maaliskuuta.

Episodin arviossa Oppenheimer sai neljä tähteä.

Oppenheimer on hyvin lähellä napakymppiä, mutta aivan kirkkaimpaan kärkeen se ei Nolanin hienolla uralla kuitenkaan yllä. Tenetiin pettyneet saattavat löytää elokuvasta Nolanille tuttuja ja turvallisia uomia, mutta ei välttämättä kannata odottaa uutta Inceptionia tai Yön ritaria. Erittäin hyvä, muttei täydellinen”, kirjoitti Niko Ikonen.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia