Saako Dyyni jatko-osan? Warner Brosin pomolta mystisen selventävä vastaus

Dyyni

Mahdollisesti rohkaiseva kommentti.

Denis Villeneuven (Blade Runner 2049) ohjaama elokuva Dyyni on massiivisen kokoluokan tieteisseikkailu, joka monien mielestä onnistui vaikeassa tehtävässään siirtää Frank Herbertin kirja valkokankaalle. Tai ainakin osa siitä, sillä tarina jäi pahasti kesken.

Osa elokuvan ystävistä on ollut huolissaan, onko elokuva tarpeeksi menestynyt, jotta se saisi varmasti jatko-osan. Villeneuve on itse sanonut olevansa optimistinen jatkon suhteen. Huolia lieventää ehkä nyt myös Warner Brosin toimitusjohtajan sanat.

– Saammeko jatko-osan Dyyniin? Jos katsot elokuvan ja huomaat miten se loppuu. Luulen, että melko lailla tiedät vastauksen siihen, Ann Sarnoff tokaisi.

Vastauksesta voisi päätellä, että jatko-osa on tulossa aika varmuudella. Tiettävästi Warner Brosilta ja Legendary Picturesilta on viestitetty niin ikään, että elokuvan pitäisi flopata todella pahasti, jotta jatko-osa jäisi tekemättä.

Dyyni on parhaillaan katsottavissa elokuvateattereissa. Eeppisen seikkailun tähtinä nähdään Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Zendaya, Javier Bardem, Josh Brolin, Dave Bautista ja Jason Momoa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät jutut