Bryan Cranstonin esittämä tuomari joutuu vaikean valinnan eteen – Jännityssarja Your Honor nyt Viaplayssa

Arvostetun tuomarin poika joutuu auto-onnettomuuteen, jossa mafiapomon poika kuolee. Siitä lähtee käyntiin tapahtumasarja, joka on täynnä yllättäviä käänteitä.

24.11.2023
Mainos

Breaking Bad -sarjasta tuttu Bryan Cranston esittää pääosaa minisarjassa Your Honor. New Orleansiin sijoittuvassa sarjassa Cranston esittää arvostettua tuomaria nimeltä Michael Desiato, jonka poika Adam (Hunter Doohan) joutuu auto-onnettomuuteen. Adam ajaa äitinsä autolla moottoripyöräilijän päälle ja pakenee paikalta. 

Motoristi kuolee onnettomuudessa. Selviää, että hän oli paikallisen mafiapomon (Michael Stuhlbarg) poika. Michael neuvoo ensin poikaansa ilmoittautumaan poliisille, mutta sitten hän päättääkin pitää kaiken salassa. Siitä lähtee käyntiin tapahtumasarja, joka on täynnä piilottelua, vaikeita valintoja ja traagisia seuraamuksia.

Tutustu sarjaan tarkemmin tästä!

Episodi haastatteli Bryan Cranstonia hieman ennen sarjan ilmestymistä.

”Olin alun perin kiinnostunut sarjasta alkuasetelman perusteella. Mitä tekisit pelastaaksesi lapsesi hengen? Desiaton poika tekee paniikissa järkyttävän virheen, jolla on kauaskantoiset seuraukset. Isä toimii lähes samoin yrittäessään pelastaa pojan”, Cranston kertoi Episodille.

Cranston sanoo, että häneen vetoavat hahmot, jotka ovat kaukana täydellisyydestä, mutta jotka yrittävät toimia oikein. 

”Aina oikeassa olevat roolihahmot ovat tylsiä. Mielenkiintoisempaa on tulkita emotionaalisten ja eettisten ongelmien parissa painivia hahmoja.”

Cranstonin esittämä tuomari treenaa työn vastapainoksi maratonia varten, ja hänet nähdään juoksemassa pitkin katuja eri puolilla kaupunkia. Juoksuharrastus yhdistää Cranstonia ja hänen roolihahmoaan.

”Osallistuin nuorempana maratoneille, joten odotin innolla juoksemista sarjassa. Loukkaannuin kuitenkin niin pahasti, että jouduin ottamaan epiduraalipistoksen selkärankaani kaksi kertaa. Venäytin myös takareiden yhdessä kohtauksessa, jota podin kaksi viikkoa. Aloin juosta maratoneja 30-vuotiaana ja olen nyt 64. Aika on tehnyt tehtävänsä, niin vaikeaa kuin sitä onkin hyväksyä”, näyttelijä kertoo nauraen.

Your Honor -sarjan ensimmäinen kausi sisältää kymmenen jaksoa, jotka kuuluvat nyt Viaplayn valikoimaan.

Katso lisää ja tutustu sarjaan tarkemmin tästä!