Jennifer Lawrence tekee huikean roolin uskaliaassa romanttisessa komediassa – No Hard Feelings nyt Viaplayssa

Suosikkitähti Jennifer Lawrence nappasi Golden Globe -ehdokkuuden roolistaan hupaisassa romanttisessa komediassa, jonka juonikuvio ei ole niitä tavallisimpia.

23.02.2024
Mainos

No Hard Feelings on romanttinen komedia, jonka pääosassa näyttelee Oscar-palkittu Jennifer Lawrence. Hän esittää kolmikymppistä naista nimeltä Maddie, joka on menettämässä lapsuudenkotinsa. Alueesta on tulossa rikkaiden rantatontti, eikä hänellä ole enää varaa maksaa perintötalonsa kiinteistöveroja. Uber-kuskina lisätienestejä hankkinut Maddie menettää samaan syssyyn myös autonsa, joten hän on yhtäkkiä puilla paljailla.

Maddien kaveripariskunta bongaa erikoisen ilmoituksen, jonka palkkiona on auto. Maddien pitää vain viedä helikopteripariskunnan 19-vuotiaan nörttipojan Percyn (Andrew Barth Feldman) poikuus ennen kuin tämä suuntaa kohti Princetonin huippuyliopistoa.

Tutustu elokuvaan tarkemmin tästä!

Percyn ylisuojelevat vanhemmat eivät tietenkään halua, että poika tajuaa, mistä on kyse, joten Maddien on vieteltävä ujo poikaparka kunnon miestennielijän kikoin. Flirttailu on Maddielle tuttua hommaa, mutta Percy on ujo romantikko, joka ei taivu niin vain vanhemman naisen viettely-yrityksiin.

No Hard Feelings on kerännyt kriitikoilta erinomaisia arvioita.

”Tämä uskalias elokuva käyttää tuttuja ja turvallisia keinoja, mutta Jennifer Lawrencen komedian ja draaman taidot varmistavat, että lopputulos ei jätä kylmäksi”, kerrotaan arvioita kokoavan Rotten Tomatoes -sivuston kiteytyksessä.

Jennifer Lawrence nappasi roolistaan Golden Globe -ehdokkuuden parhaasta naispääosasta komediassa tai musikaalissa.

Elokuvan ohjaaja Gene Stupnitskyn mukaan Lawrencen ja Percyä esittävän Andrew Barth Feldmanin välillä oli kemiaa alusta alkaen, ja se vain vahvistui tuotannon myötä. Sen luoma luottamus ja toisen näyttelijän tukeminen kannusti kumpaakin ottamaan riskejä suorituksessaan.

– Jo koe-esiintymisessä Jenniferin kanssa heillä oli uskomatonta kemiaa. Heidän välisessä dynamiikassaan oli jotain sellaista, jota en edes tajunnut. Heillä oli vahva yhteys ensimmäisestä päivästä alkaen. Jennifer pystyi pistämään itsensä likoon, mikä puolestaan pakotti Andrewin lähtemään mukaan, kohtaamaan hänet, Stupnitsky maalaili Episodin haastattelussa.

Katso elokuvan traileri ja tutustu tarkemmin tästä!