Nyt Viaplayssa: Romanttinen komedia Marry Me on kuin nykypäivän satu – Owen Wilson ja Jennifer Lopez epätodennäköisessä rakkaustarinassa

Jos kaipaat viihdyttävää romanttista komediaa, tämä elokuva on varma valinta. Hupaisia käänteitä sisältävä Marry Me valloittaa katsojan puolelleen.

24.11.2023
Mainos

Kukapa ei olisi joskus unelmoinut, että supertähti huomaisi yleisömassan keskeltä juuri minut ja tekisi kaikesta upeaa? Näin käy Owen Wilsonin esittämälle matematiikan opettaja Charlielle.

Kollega ja tytär pakottavat Charlien konserttiin, jossa esiintyvät Jennifer Lopezin ja kolumbialaisartisti Maluman esittämät supertähdet ja rakastavaiset Kat ja Bastian. Konsertin huipennukseksi pariskunnan on tarkoitus mennä naimisiin uuden Marry Me -hittibiisinsä myötä.

Tutustu elokuvaan tarkemmin tästä!

Tapahtuukin yllättävän käänne, ja konserttiareenan alttarilla Katin edessä nähdäänkin Charlie, joka hiljattain eronneena kilttinä miehenä suostuu yllätyskosintaan. Konsertin jälkeen he tarkoitus on sanoa hyvästit, mutta pian Kat ja hänen seurakuntansa alkaa miettiä, miten potentiaalinen pr-katastrofi muutetaan positiiviseksi mediahuomioksi.

Charlie saa luvan esittää aviomiestä hieman kauemmin kuin oli kuvitellut. Ja tietäähän sen, mitä sellaisesta seuraa. Charlie esiintyy mediatapahtumissa, vaikka hän tunteekin olonsa epämukavaksi. Kat ja Charlie kuitenkin viettävät olosuhteiden pakosta aikaa myös kahdestaan ilman ympärillä pyörivää pr-väkeä, ja vähitellen he alkavat lähentyä. Kat tutustuu Charlien oppilaisiin ja tyttäreen. Alkaa syntyä oikea romanssi, mutta sen tiellä on esteitä, koska Kat ja Bastian joutuvat esiintymään yhdessä lemmenparilta näyttäen.

Marry Me -leffassa on aimo annos prinsessasatua. Kat tuo omaisuudellaan, kontakteillaan ja pelkällä läsnäolollaan maagisia hetkiä Charlien työ- ja perhe-elämään kuin haltiakummi. 

Romanttisista komedioista pitäville Kat Coiron (She-Hulk-sarja) ohjaama Marry Me on suorastaan pakkokatsottavaa. Vaikka juoni käy läpi kaikki lajityypin yleiset ainekset, lopputulokseen ei voi olla ihastumatta.

Katso lisää ja tutustu elokuvaan tarkemmin tästä!