Nyt Viaplayssa: Ticket to Paradise on romanttisen komedian helmi – Supertähdet George Clooney ja Julia Roberts loistavat päärooleissa

Elokuva pääsee vauhtiin heti, kun kaksi Hollywoodin kuninkaallista astuu näyttämölle. Upeat maisemat kruunaavat viihdyttävän elokuvan.

28.06.2024
Mainos

Romanttisen komedian lajityyppi oli vahvimmillaan 1980- ja 1990-luvuilla, mutta nykyään niitä tehdään Hollywoodissa suhteellisen vähän. Ticket to Paradise paikkaa tätä puutetta onnistuneesti. Mikäs sen mukavampaa kuin nähdä supertähdet George Clooney ja Julia Roberts heittelemässä toisilleen nasevia vuorosanoja romanttisissa tunnelmissa.

Clooneyn esittämä David ja Robertsin esittämä Georgia ovat eronnut pariskunta. Heidän tyttärensä Lily (Kaitlyn Dever) on juuri valmistunut yliopistosta ja suunnannut ystävättärensä kanssa Balille viettämään lomaa. David ja Georgia järkyttyvät molemmat, kun he kuulevat Lilyn rakastuneen balilaiseen mieheen, ja häät ovat tulossa.

Tutustu elokuvaan tarkemmin tästä!

David ja Georgia päättävät, että Lily ei saa tehdä samaa virhettä kuin he 25 vuotta aiemmin. He päättävät lähteä Balille estämään tyttären aikeet: hän ei saa pilata elämäänsä! Yhteistä päämäärää haittaa se, että David ja Georgia eivät eronsa jälkeen voi sietää toisiaan, joten matkasta tulee kiusallinen molemmille.

Brittiohjaaja Ol Parker on romanttisen komedian mestari, joka tunnetaan muun muassa elokuvista The Best Exotic Marigold Hotel ja Mamma Mia! Here We Go Again. Hän on ohjannut jälleen yhden hyvällä tavalla vanhanaikaisen elokuvan. Ticket to Paradise on viihdyttävä tarina, joka muistuttaa, että vanhempien on hyvä luottaa lapsiinsa ja antaa heidän elää omaa elämäänsä virheineen päivineen. Silti Ticket to Paradise ei ole mikään moraalisaarna vaan viihdyttävä ja hauska elokuva – ja samalla myös anteeksipyytelemättömän romanttinen.

Clooney ja Roberts ovat loistavia rooleissaan. Elokuva syttyy heti, kun kaksi Hollywoodin kuninkaallista pääsee vauhtiin. Clooney on edelleen hurmaavan charmikas näyttelijä. Säkenöivä Roberts on hänelle loistava vastapari. Lucas Bravo on mainio Georgian nuorempana poikaystävänä. Lopputulos on valloittava paluu romanttisen komedian kulta-aikoihin. Upeat maisemat kruunaavat viihdyttävän ja romanttisen elokuvan.

Ticket to Paradise on nyt Viaplayn valikoimassa.

Katso elokuvan traileri ja tutustu tarkemmin tästä!