Amy Winehousen isä hyökkäsi jälleen Oscar-palkittua ohjaajaa vastaan

Asif Kapadian ohjaama Amy palkittiin odotetusti (Joshua Oppenheimerin The Look of Silencen ollessa ehkä aiheeltaan liian rankka) parhaan dokumenttielokuvan Oscar-pystillä sunnuntaina.

Aiemminkin elokuvaa kritisoinut, menehtyneen laulajan isä, Mitch Winehouse, ei Oscar-voitosta huolimatta muuta mielipidettään dokkarista ja sen sisällöstä, vaan on Twitterissä hyökännyt jälleen Kapadiaa kohtaan.

”Aina ylpeä kullastani. Amy ei kuitenkaan saa Oscaria. Vain Asif Kapadia. Siitä tässä kaikessa on kyse… Asif. Hän on höynäyttänyt kaikkia”, Winehouse kirjoittaa.

”En muuta kantaani vain siksi, että elokuva voitti Oscarin. Se on negatiivinen, pahansuopa ja harhaanjohtava kuva Amystä. Me korjaamme tämän”, kuuluu toinen twiittaus.

Korjaamisella laulajan isä tarkoittaa uutta tekeillä olevaa dokumenttielokuvaa, jonka kantavina voimina ovat Mitch Winehouse ja Amy Winehousen entinen puoliso, Kapadian dokkarissakin nähty Reg Traviss.

Huonossa valossa Kapadian elokuvassa esitetty isä sanoo uuden dokkarin näyttävän aivan toisen puolen Amystä – sen, jota Kapadia ei Winehousen mukaan suostunut esittämään.

Lähde: The Guardian

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut