Hugh Grant raivostui ohikulkijalle talonsa edessä: ”Olen kyllästynyt kuseen ja paskaan!”

DSC_7056.NEF

46-vuotias Justin O’Brien oli ulkoiluttamassa snautseriaan nimeltä Buddy Lontoossa, Chelsean kaupunginosassa. Koiralle oli tullut pissahätä väärässä paikkaa, sillä Hugh Grant sai tiettävästi raivokohtauksen.

Koira oli pissannut tienvarteen tähden kolmen miljoonan punnan kodin ulkopuolella. O’Brien järkyttyi, kun Hollywood-tähti säntäsi ulos kodistaan huppari päällä paasaten ja kiroten.

– Olen kurkkuani myöten täynnä kusta ja paskaa tielläni, Grant sanoi.

O’Brien kysyi mihin koiran pitäisi pissata, johon tähti sanoi että katuojaan. Koiran omistaja sanoi vielä, että koira oli yrittänyt tähdätä jalkakäytävälle, mutta Grantin mielestä se oli virtsannut hänen kotiinsa.

Tähti myönsi tabloidille jälkeenpäin olleensa ”hiukan töykeä”, mutta puolustautui sanomalla, että toinen koira oli juuri ulostanut hänen ovensa eteen. O’Brien puolestaan tuumaili, että oli näyttelijän fani, mutta ei ole enää.

Hugh Grantin seuraava elokuva Florence Foster Jenkins saa ensi-iltansa Englannissa 6. toukokuuta. Kyseessä on elämäkerrallinen draamakomedia, jossa esiintyy Grantin lisäksi muun muassa Meryl Streep.

Kuva: The Rewrite

Lähde: Daily Mail

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät jutut