Illan tv-tarjonnassa on vuoden 2019 vaikuttava sotaelokuva – kyllä muuten viihdyttää!

IMDb-arvosana on 6,7.

9.12.2023 12:00

Illan tv-tarjonnasta löytyy sotaelokuva Midway (2019).

Roland Emmerichin ohjaama vaikuttava toimintaelokuva sijoittuu toiseen maailmansotaan ja kertoo Yhdysvaltain ja Japanin keisarikunnan välillä käydystä Midwayn meritaistelusta, joka oli Tyynenmeren sodan ratkaiseva käännekohta.

Näyttelijöinä Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid, Tadanobu Asano sekä Woody Harrelson.

Midway (2019).

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Ehkä johtuen tarinan tosipohjaisuudesta Midway on Emmerichin hillityin ja hallituin elokuva, jossa juustoisen typerät elementit eivät pahemmin aiheuta naaman kämmenellä hakkaamista. Hillitty ja hallittu eivät silti tarkoita, etteikö Midway olisi ihan yhtä näyttävä kuin Emmerichin katastrofiklassikot Independence Daysta Day After Tomorrow’n kautta 2012:een. Ilma- ja meritaistelut ovat huikean upeita. Niiden kaoottisuus ei aiheudu nopeista leikkauksista, vaan ilma yksinkertaisesti on täynnä tulta ja rautaa, hauraita ihmisiä peltikuorien sisällä niiden keskellä. Ne saavat haukkomaan henkeä, vaikka greenscreen-efektit paikoin muuten hieman irvistävät saumoistaan.”

Erikoisena yksityiskohtana noin kuukautta ennen ensi-iltaa merestä löytyi japanilaisten lentotukialusten Akagin ja Kagan hylyt. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 09.12.2023 klo 21.00, JIM
  • To 21.12.2023 klo 22.10, Nelonen

Lue myös: Autismidiagnoosin saanut näyttelijä Daryl Hannah täytti 63 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia