Netflixiin on piilotettu huikea toimintaelokuva – Uunituore kansainvälinen hitti löytyy helpolla niksillä

Bollywood-hitti on katsottavissa Netflixissä vain kaksi kuukautta maailmanensi-iltansa jälkeen.

14.11.2023 08:00

Oletko kyllästynyt Marveliin, Liam Neesoniin ja Fast & Furious -elokuviin. Siinä tapauksessa saattaa olla aika kääntää katse Bollywoodiin. Siellä tuotetaan tällä hetkellä todella näyttäviä ja mielikuvituksellisia toimintaelokuvia.

Viime vuonna Netflixistä pääsi katsomaan huikean RRR-elokuvan. Nyt suoratoistopalveluun on saapunut Jawan, joka on vuoden 2023 suurin intialainen elokuvahitti.

Jawan lähtee vauhdikkaasti käyntiin jännittävillä ja kekseliäillä toimintakohtauksilla. Lähijuna on kaapattu, ja kyydissä on vaikutusvaltaisen asekauppiaan tytär. Kidnappaajat vaativat ministeriä maksamaan maanviljelijöille muhkean summan rahaa.

Näin alkaa toiminnantäyteinen Robin Hood -tarina, jossa kostonhimoinen antisankari haluaa korjata yhteiskunnan vääryydet. Elokuvan tähti on kaksoisroolin tekevä suosikkinäyttelijä Shah Rukh Khan.

Jawan on hieno sekoitus eri genrejä. Se tarjoaa väkivaltaista toimintaa mahtavine stuntteineen sekä huumoria, romantiikkaa ja yhteiskunnallista sanomaa. Ja mitä olisi Bollywood-elokuva ilman laulua ja tanssia!

Jawan sai maailmanensi-iltansa syyskuun alussa. Intialaiselokuvasta tuli nopeasti yksi kaikkien aikojen suurimmista menestyksistä kotimaassaan.

Elokuva on tarjolla Netflixissä suomalaisille tilaajille sekä alkuperäisellä hindin kielellä että dubattuna tamiliksi ja teluguksi. Sitä ei kuitenkaan näy haussa, mikäli käyttäjän kielenä on suomi, koska elokuvassa ei ole suomalaista tekstitystä.

Tarjolla on kuitenkin tekstitys englanniksi. Elokuvan saa näkyviin, kun vaihtaa kieliasetukset englanniksi. Se tapahtuu helposti:

Avaa Netflix tietokoneen selaimella, ja valitse oikeasta yläkulmasta pudotusvalikko ja kohta Tili. Valitse sitten kohta Profiilit ja lapsilukitus. Kielen kohdalta ota Vaihda. Valitse englanti.

Mobiilissa: avaa My Netflix (Oma Netflix). Valitse oikealta ylhäältä kolme viivaa (tai pistettä). Klikkaa Manage Profiles (Hallinnoi profiileja). Valitse profiili, johon haluat vaihtaa kielen. Klikkaa Display Language (Näyttökieli). Valitse englanti.

Katso elokuvan traileri alta.

Lähde: MovieZine

Lisää luettavaa