Nyt Netflixissä: Pettymykseksi jäänyt scifiklassikkojen perillinen – ei se silti täysi katastrofi ole

IMDb-arvosana on 6,4.

15.11.2023 13:48

Netflixin valikoimassa on nyt elokuva Alien: Covenant (2017).

Avaruusalus Covenantin miehistö laskeutuu tuntemattomalle planeetalle. Pian käy ilmi, että mystinen muukalainen saattaa olla heidän ainoa toivonsa selviytyä planeetan kauhuista.

Alien: Covenant sijoittuu aikaan 5. joulukuuta 2104 ja päättyy muutamaa viikkoa myöhemmin vuonna 2105. Ajanjakso on 17 vuotta ennen elokuvan Alien – kahdeksan matkustaja (1979) -tapahtumia. Se sijoittuu vuoteen 2122.

Pääosissa Michael Fassbender, Katherine Waterston sekä Billy Crudup.

Ridley Scottin ohjaamassa Prometheuksessa ja Alien: Covenantissa olisi ollut potentiaalia parempaankin. Loppupeleissä Scott ampuu hiukan maalista ohi.

Episodi antoi Alien: Covenantille kolme tähteä:

”Katherine Waterston on mukiinmenevä Ellen Ripley -klooni, mutta muut hahmot Michael Fassbenderin tuplaroolia lukuunottamatta ovat melko unohdettavia hahmoja. Mikä pahinta, Alien: Covenant on harvinaisen löysästi ja ennalta-arvattavasti kirjoitettu. Se ei yllätä kuin yhden aavemaisen vaikuttavan torinäkymän aikana. Elokuva näyttää kyllä upealta ja kuoleman planeetta on Prometheuksen vastaavaa kiehtovampi. Scottin taidot eivät ole kadonneet, mutta käänteiden tuttuuden johdosta aidot jännityksen hetket ovat harvassa.”

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Lue myös: Kokaiinin käytön lopettanut Demi Moore täytti 61 vuotta – tältä timmikuntoinen tähti näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia