Star Wars -tähti jätti Hollywoodin vuosiksi – nyt paljastaa miksi

Hayden Christensen tunnetaan parhaiten Star Warsin esi-osien Anakin Skywalkerina. Ennen rooliaan esi-osissa hän oli vähän tunnettu näyttelijä, mutta Anakinin rooli teki hänestä hetkessä suuren tähden.

Viime vuosina Christensenia ei kuitenkaan ole elokuvissa paljon nähty – tuoreessa haastattelussa näyttelijä paljastaa syyn tähän. Christensenin mielestä menestys tuli liian helposti.

– Minusta tuntui, että minulla oli erittäin hieno juttu Star Warsin kanssa, joka antoi minulle mahdollisuuksia ja uran, mutta minusta tuntui, että ne annettiin minulle kuin tarjottimella, Christensen kertoo.

Vuonna 2005 ilmestyneen Tähtien sota: Episodi III – Sithin koston jälkeen Christensen alkoi pikkuhiljaa ottaa vähemmän rooleja. Vuosina 2010-2013 hän ei esiintynyt elokuvissa ollenkaan. Taukonsa aikana Christensen asusteli tyttöystävänsä kanssa omalla maatilallaan.

– Et voi pitää vuosia taukoja ilman sen vaikuttamista uraasi. Oudolla, itsetuhoisella tavalla siinä oli jotain viehättävää minulle. Takaraivossani tuntui, että jos tämä vahingoittaa uraani – olkoon sitten niin. Jos voin palata jälkeenpäin ja kynsiä tieni takaisin, ehkä sitten tunnen ansainneeni sen, Christensen summaa.

Kuva: Tähtien sota: Episodi III – Sithin kosto

Lähteet: Toofab, Uinterview

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut