Tänään tv:ssä: Onko tästä elokuvasta jo kymmenen vuotta!? Vuoden 2012 jättihitti tuotti yli miljardi dollaria, ja se on ennen kaikkea loistava elokuva

IMDb-arvosana 8,0.

Marvelin The Avengers -elokuvasta kasvoi vuoden 2012 suurin elokuvamenestys. Supersankarit yhteen kokoava elokuva rikkoi kassaennätyksiä välittömästi, ja siitä tuli ensimmäinen Marvel-tuotanto, joka rikkoi miljardin dollarin rajapyykin lipputuloissa.

Kassavirta ei tietenkään kerro mitään itse elokuvasta. The Avengersin kohdalla voi kuitenkin todeta, että se ansaitsi menestyksensä.

Ohjaaja Joss Whedon osoittaa pystyvänsä hallitsevansa niinkin suuren kokonaisuuden kuin Marvel-supersankarit yhteen tuovan The Avengersin.

Kokonaisuus toimii hienosti, ja kiinnostus herää jo alkuminuuteilla. Kun Loki saa haltuunsa rajattomilla voimilla varustetun taianomaisen kuution, kutsuu  Nick Fury supersankarit koolle.

Siitä lähtee liikkeelle visuaalisesti tyylikäs ja huumorintajuinenkin maailmanpelastusseikkailu, joka pysyy loistavasti kasassa alusta loppuun.

Pääosissa näyttelevät muun muassa Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Helmsworth, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson ja Tom Hiddleston.

The Avengers esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • Ma 24.01.2022 klo 22.00, Nelonen
  • Ma 31.01.2022 klo 00.00, Nelonen
  • Ke 09.02.2022 klo 21.00, Hero

Katso alta näyttävä kohtaus elokuvasta.

YouTube video