”Rintojen ympärille rakennettu” – odotetun scifi-elokuvan tissit herättävät tunteita

Toimintaohjaaja Luc Bessonin (Lucy, Léon) tulevasta scifi-leffasta, Valerianista, on alkanut tippua ensimmäisiä kuvia ja tunnelmia kuvauspaikalta.

Ja mitäpä olisivat julkaistut kuvat ilman niiden mukana tulevaa päivittelyä. Metron toimittaja Hanna Flint on tarttunut elokuvan hyvin lucbessonmaiseen yksityiskohtaan; näyttelijä Cara Delevingnen hahmon pukuun, ja erityisesti sen järeisiin rintapaloihin.

Otettakoon, että elokuva perustuu sarjakuvaan, jossa naishahmolle on annettu hyvin muodokkaat piirteet, on Delevingnen rintojen ympärille rakennettu puku toimittajan mielestä ”vanhanaikainen” ja ”tarpeeton”.

Flint vetoaakin Star Wars: The Force Awakensin Kapteeni Phasman asuun, joka ei turhaan korostanut naisellisia piirteitä, koska kuten Disney asian ilmaisi: ”Se on haarniska. Naisen päällä. Sen ei tarvitse olla naisellinen.”

Julkaistusta kuvasta ei kunnolla selviä, onko Dane DeHaanin puvun alapäässä valtavaa metallista möykkyä, joka kertoisi hahmon olevan mies. On kuitenkin mahdollista, että Valerianin maailman hahmot eivät ole niin tarkkanäköisiä kuin me maan asukkaat.

Ranskalaisohjaajan Valerian And The City Of A Thousand Planets saa ensi-iltansa kesällä 2017.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut