Yksi Game of Thronesin väkivaltaisimmista kohtauksista oli alun perin paljon raaempi

19.3.2016 01:15

Spoilerivaroitus!

Monien mielestä Game of Thronesin järkyttävin ja väkivaltaisin kohtaus nähtiin neljännen kauden kahdeksannessa jaksossa, jossa Oberyn Martell ja Gregor ”Vuori” Glegane ottivat yhteen kaksintaistelussa, joka päättyi todella rajusti. Taistelun lopussa Vuori murskaksi Oberynin pään tuusan nuuskaksi pelkillä käsillään. Nyt on selvinnyt, että alkuperäinen versio kohtauksesta oli paljon raaempi.

Game of Thronesissa Dolorous Eddiä esittävä Ben Crompton kertoi tuoreessa haastattelussa nähneensä alkuperäisen version kohtauksesta, joka oli järkyttävämpi kuin jaksossa nähtävä kohtaus.

– He näyttivät minulle leikkauksen, jossa hän laittaa sormensa sisään ja repii hänen naamansa kappaleiksi. Minä vain sanoin: ”Herranjumala! He eivät ikinä voi näyttää tätä televisiossa!” Eivätkä he näyttäneet, mutta kohtauksen erikoistehosteet olivat nerokkaita, kertoi Crompton.

Tämä oli varmasti hyvä veto sarjan tekijöiltä. Valmiissa jaksossa nähty pään murskaaminen oli tarpeeksi järkyttävää katseltavaa monille katsojille. Alla olevaan videoon on koottu joitain reaktioita Oberynin kuolemaan.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: Uproxx

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa