Entinen Bond-näyttelijä agenttiroolistaan: ”En ollut koskaan tarpeeksi hyvä” – vastasi myös Expendables-huhuihin

12.4.2014 16:01

Pierce Brosnan oli James Bondin viides näyttelijä, joka esitti agentti 007:aa neljässä elokuvassa vuosina 1995-2002. Hänen ensimmäinen Bond-seikkailunsa 007 ja Kultainen silmä oli sarjan ensimmäinen elokuva, joka julkaistiin kylmän sodan jälkeen.

Tästä huolimatta irlantilaisnäyttelijä myöntää Telegraphin haastattelussa, ettei hän kestä katsoa omia Bond-elokuviaan.

”Minulla ei ole innostusta katsoa itseäni James Bondina, koska en ollut koskaan tarpeeksi hyvä. Se on kamala tunne”, Brosnan sanoo.

”Tunsin olevani vangittuna aikasilmukkaan Rogerin (Moore) ja Seanin (Connery) välille. Minulla oli vaikeuksia löytää siitä merkityksiä. Väkivalta ei ollut aitoa eikä hahmon petomainen voima ollut käsin kosketeltavissa.”

Hän myöntää, että ongelmat saattoivat johtua myös hänen omasta epävarmuudestaan. Bondin ei tarvinnut edustaa todellisuutta ja hahmo jäi pinnalliseksi.

Näyttelijän suhtautuminen rooliin on kuitenkin kaksijakoinen, sillä Bondin näyttelemisestä oli Brosnanin uralle paljon hyötyä. Ilman roolia hän ei olisi pystynyt perustamaan omaa tuotantoyhtiötään ja tekemään omia elokuviaan.

Haastattelun aikana Brosnan vastasi myös Expendables-toimintasarjaa koskeviin huhuihin, joissa hänet on liitetty elokuvasarjan tulevaan näyttelijäkaartiin. Brosnanin mukaan aiheesta on keskusteltu tuottaja Avi Lernerin kanssa, mutta mitään ei ole sovittu. Hän kuvaileekin huhuja internetin lumipalloefektiksi.

”Sanoin hänelle, että jos he haluavat tehdä naisversion The Expendablesista, olen mukana”, Brosnan heitti.

Lähde: Telegraph

(Episodi/JA)

Lisää luettavaa