Vaikuta maailmanloppuun – vaadi kulttileffa teattereihin

12.9.2013 13:31

Edgar Wrightin komediaa The World’s End lupailtiin Suomen teattereihin syksyksi. Elokuvastudio päätti kuitenkin jättää elokuvan pois teatteriohjelmistosta, koska sille ei uskottu löytyvän riittävästi yleisöä.

Päätös oli kova isku monille elokuvan ystäville, sillä maailmalla The World’s End on jo saavuttanut kulttimaineen. The World’s End on kolmas osa niin sanottua Cornetto-trilogiaa, jonka aiemmat osat ovat kauhuparodia Shaun of the Dead (2004) ja kyttäkomedia Hot Fuzz (2007). Kaikissa näyttelevät Simon Pegg ja Nick Frost.

Nyt meillä on tarjota toivon pilkahdus. Haluamme järjestää kampanjan, jonka avulla The World’s End saadaan teattereihin, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Se onnistuu helposti.

1) Tykkää tästä artikkelista Facebookissa
2) Osallistu alla olevaan kyselyyn vastaamalla kyllä tai ei.

Jos tämä artikkeli saa yli 2500 tykkääjää ja kyselyn tulos on selvästi kyllä, niin Episodin toimitus pyytää The World’s Endin maahantuojaa harkitsemaan asiaa vielä kerran, koska elokuvaa kohtaan löytyy Suomesta suuri ennakkokiinnostus. Jos siis haluat The World’s Endin teattereihin, niin peukuta ja vastaa ”kyllä”.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme 3 x 2 lippupakettia The World’s Endin näytökseen. Liput arvotaan mikäli elokuva tulee teattereihin.

Lisää luettavaa