Brooke Shields muistelee Sinistä laguunia – Juoksi kuvauksissa alasti vain 14-vuotiaana, oma äiti halusi tämän rakastuvan vastanäyttelijäänsä

Tämä on kyllä erikoinen elokuvatapaus.

21.1.2023 22:35

Indie Wire uutisoi näyttelijä Brooke Shieldsin ja Christopher Atkinsin haastattelusta, jossa Shields muistelee kiisteltyä elokuvaa Sininen laguuni, joka julkaistiin vuonna 1980. Elokuvassa serkukset haaksirikkoutuvat saarelle ja rakastuvat.

Alastomuutta sisältävää elokuvaa kuvattiin silloin, kun Shields oli 14-vuotias ja Atkins 18 vuotta. ”Elokuvaa ei koskaan enää tulla tekemään samalla tavalla. Sitä ei sallittaisi”, Shields sanoi.

Atkins komppasi. ”Ei todellakaan. Eläimiä satutettiin, keihästimme kaloja ja kaikkea muuta hullua. Lapset juoksevat alasti rannalla. Sitä ei voisi enää tehdä.”

Shields muisteli, kuinka elokuvan tekijät ja hänen oma äitinsä tahtoi, että näyttelijät rakastuisivat keskenään myös oikeassa elämässä. ”En reagoinut hyvin siihen, että yritettiin pakottaa tuntemaan jotakin. En ollut suudellut siihen ikään mennessä ketään.”

Atkins muistelee, kuinka juoksi alasti 14-vuotiaan Shieldsin vieressä, kun elokuvaa kuvattiin. ”Oli kohtauksia, jossa olin täysin alasti kanssasi. Se oli vähän kiusallista.”

Shields kertoi, kuinka heidän haluttiin olla täysin ruskettuneita elokuvassa. Yksityisempiin paikkoihin laitettiin pieniä ihoteippejä ja lappuja, jotta rusketusraitoja ei näkyisi. ”Hiukseni teipattiin peittämään tissini, jotka olivat hyvin minimaaliset muutenkin. En tiedä mitä yritettiin peittää.” Hän kertoo myös, kuinka raja vedettiin nänneihin – niihin kiinnitettiin ihonväristä teippiä, ettei mitään vahingossa vilahtaisi.

Seksikohtauksia varten Shieldsillä oli stuntti, mutta Atkinsilla ei.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa