Ex-mies ampui Paluu tulevaisuuteen II:ssa toimineen stunttinaisen ja tämän nykyisen miehen

Omituinen tapaus.

18.2.2020 17:56

Stuntveteraani Cheryl Sanders, 56, ja hänen aviomiehensä Robert Reed ammuttiin ilmeisesti pieleen menneen ryöstön jälkeen keskiviikkona Yellow Springsissä, Ohiossa.

Sanders on toiminut muun muassa Jessica Alban, Sharon Stonen, Brooke Shieldsin, Kathleen Turnerin ja Rene Russon stunttinaisena. Hänet on nähnyt esimerkiksi Paluu tulevaisuuteen II:ssa, Lethal Weapon -sarjassa ja Seikkailija Thomas Crownissa.

Ampuminen tapahtui Sandersin ex-miehen Lindsey Duncanin miljoonatalon edustalla. Ex-miestä ei syytetä rikoksesta. Duncanilla on aseenkantolupa.

Kaksikko oli ilmeisesti yrittänyt väijyttää Duncanin ja tämän nykyisen vaimon heidän ajotiellään. Huppariin naamioitunut Reed oli osoitellut aseella Duncania ja tämän vaimoa, kun Duncan oli ampunut miehen hengiltä. Tämän jälkeen aseistautunut Sanders oli rynnännyt paikalle. Duncan ampui hänetkin.

Reedin tuttu, pohjoiscarolilainen mies, on paljastanut medialle, että Sandersilla ja Duncanilla olisi ollut pitkäaikainen kiista heidän yhteisen tyttärensä college-rahoista. Kaksikko oli ilmeisesti lähtenyt selvittämään tulehtuneita välejä Duncanin kanssa.

Kuva elokuvasta Lucy.

Lähde: Deadline, NBC News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia