Robert De Niro, Shia LaBeouf ja Shailene Woodley tähdittävät tuoretta Jobs-ohjaajan draamaa

After Exile -draama on saanut ideansa käsikirjoittajan omasta elämästä.

Robert De Niro, Shia LaBeouf ja Shailene Woodley nähdään Jobs-elämäkerran ohjanneen Joshua Michael Sternin draamaelokuvassa After Exile.

Elokuvassa Mike Delaney (LaBeouf) vapautuu vankilasta tapettuaan viattoman miehen väkivaltaisen ryöstön yhteydessä. Hänen on palattava vanhaan elämäänsä jossa hän ja ex-rikollinen isänsä (De Niro) yrittävät pelastaa pikkuveljen huumeiden ja rikollisuuden umpikujalta.

De Niron hahmo Ted Delaney on menettänyt vaimonsa vuosia sitten ja on siitä saakka kärsinyt alkoholismista ja syyllisyydestä. Nyt hänellä on jäljellä vain halu pelastaa poikansa synkältä ja tuhoisalta polulta, jota he kulkevat. Outolintu-elokuvasarjasta tuttu Woodley näyttelee Danaa, Miken lapsuuden ystävää, joka elää huumeiden ja masennuksen sävyttämää elämää. Miken vapauduttua vankilasta hän yrittää elvyttää heidän suhdettaan ja muuttaa Miken ja Tedin kanssa saman katon alle toivoen elämänmuutosta.

Ennen After Exilen ilmestymistä De Niro tähdittää Al Pacinon rinnalla Martin Scorsesen rikoselokuvaa The Irishman, josta yllä oleva kuva on. LaBeoufin muita projekteja ovat hyvän mielen elokuva Peanut Butter Falconu ja omaelämäkerrallinen draama Honey Boy. Woodley puolestaan tulee muun muassa ääninäyttelemään Arkie-animaatioelokuvassa.

After Exilen ovat käsikirjoittaneet Anthony Thorne ja Michael Tovo, joista jälkimmäisen elämään elokuva osin perustuu.

Aiheesta uutisoi aiemmin muun muassa Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut