Hollywood-näyttelijätär Shailene Woodley rakastaa seksiä – mutta vihaa deittailua

Tv-sarjassa sen sijaan on sutinaa.

Kehutusta Big Little Lies -tv-sarjasta tuttu Shailene Woodley kertoi haastattelussa karsastavansa nykyään deittailua. Tähti muistetaan myös Divergent-elokuvasarjasta sekä Snowden-leffasta.

– Rakastan kyllä seksiä. Rakastan tunnesiteen voimaa fyysisyyden kautta. Kukapa ei? Tällä hetkellä olen kuitenkin kiinnostunut vain odottamattomista törmäämisistä (ihmisiin), Woodley selitti.

Tähden mielestä rakkaus on pelottavaa ja sen oikean löytäminen voi tuntua melkein mahdottomalta. Hän kertoi keskustelleensa asiasta vastikään ystävänsä kanssa.

– Milloin oli viimeisin kerta, jolloin tapasit jonkun jolle pystyit sanomaan: ”Olen niin viehättynyt sinusta. Mielesi stimuloi omaani tavoilla, joita en voi selittää. Henkisesti tunnen täyden kympin. Fyysisesti en malta odottaa, miltä tunnut. Ja pelotat minua paljon, Woodley kertoi mietiskelleensä ystävälleen.

Woodley pohti myös, että kumppanuuden ei pitäisi viedä mitään pois elämästä, vaan sen tulisi tuoda siihen jotain.

Tällä hetkellä näyttelijätär viihtyy tiettävästi sinkkuna, mutta varmuutta asiasta ei ole. Big Little Lies -sarjassa hän sen sijaan on löytänyt romanssin.

Woodleyn lisäksi sarjassa on nähty Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Laura Dern ja Nicole Kidman.

Lähde: Refinery 29

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut