Illalla tv:ssä: Pierce Brosnan otti roolin tietämättä leffasta mitään – näyttelijäkaartin ”upea blondi” riitti allekirjoitukseen

IMDb-arvosana on 6,5.

26.5.2024 05:30

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Mamma Mia! (2008)

Abba-hiteille rakentuva musikaali naimisiin menevästä Sophiesta, joka kutsuu häihin kolme äitinsä entistä heilaa saadakseen selville, kuka heistä on hänen oikea isänsä.

Ohjaus Phyllida Lloyd. Pääosissa Amanda Seyfried, Christine Baranski, Colin Firth, Dominic Cooper, Julie Walters, Meryl Streep, Pierce Brosnan ja Stellan Skarsgård.

Episodi antoi arvostelussa elokuvalle kaksi tähteä:

”Siirappinen annos muka-hauskaa kohellusta on kieltämättä kaikessa karmeudessaan viihdyttävä – sen äärettömän hölmöyden takia. Imelä musikaali vaatii ehdottomasti hyväntuulisen ennakkoasenteen, järkkymättömän ABBA-sietokyvyn tai vähintään muutaman löystyneen ruuvin. Teeskennellyn hihityksen ja hohotuksen mukana on silti kovin vaikea nauraa aidosti.”

Pierce Brosnanilla ei ollut aavistustakaan, mistä elokuvassa oli kyse, kun hän allekirjoitti sopimuksen. Hän allekirjoitti sen, koska tiesi Meryl Streepin olevan mukana elokuvassa. Brosnan kuvaili Streepiä ”upeaksi blondiksi, jota ihastelin älyttömästi näyttelijäkoulussa”.

Elokuva on myös Netflixissä, Prime Videossa ja Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 26.05.2024 klo 21.00, TV5
  • La 01.06.2024 klo 23.05, TV5
  • Su 02.06.2024 klo 18.40, Frii

Lue myös: George Lucas: Star Warsissa syrjittiin vain yhtä ryhmää – hänen mukaansa leffoissa ei myöskään ollut ”pelkästään valkoisia miehiä” – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia