Illalla tv:ssä: Robert De Niro lopetti synkän trillerin kuvaukset kesken – perustuu suosittuun sarjaan

IMDb-arvosana on 6,6.

1.12.2023 04:30

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Pimeyden ytimessä (2010).

Samannimiseen televisiosarjaan löyhästi perustuvan rikoselokuvan keskiössä on murhaetsivä Thomas Craven, joka tutkii tyttärensä kuolemaa. Tutkimuksien edetessä Craven saa tietää, että hänen tyttärellään oli eläessään salainen elämä. Naisen kuoleman taustalla näyttäisi olevan vaikutusvaltaisempia tahoja, kuin mitä Craven olisi koskaan osannut kuvitella.

Ohjaajana Martin Campbell. Pääosissa Mel Gibson, Ray Winstone sekä Danny Houston. Robert De Niro valittiin alun perin Darius Jedburghin (Winstone) rooliin, mutta hän lopetti luovien erimielisyyksien vuoksi muutaman päivän kuvausten jälkeen.

Ray Winstone ja Mel Gibson elokuvassa Pimeyden ytimessä (2010).

Elokuva perustuu suosittuun ja palkittuun brittiläiseen minisarjaan Pimeyden ytimessä (1985), jonka on käsikirjoittanut Troy Kennedy-Martin. Sarjaa ohjasi kuuden jakson verran Martin Campbell.

Minisarjan tähti ja Campbellin ystävä Joe Don Baker väitetysti vastusti elokuvan tekemistä. Hänen mielestään yksikään elokuva ei pystyisi vangitsemaan sarjan tarinaa ja syvintä olemusta.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 01.12.2023 klo 21.00, Sub
  • Ke 06.12.2023 klo 22.55, Sub

Lue myös: Näyttelijättären ura karille yhden haastattelun vuoksi – tältä 45 täyttänyt Katherine Heigl näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia