Linda Hamilton paluustaan Terminator-elokuviin: ”Minulle riittää – tarina on kerrottu jo kuolemaansa saakka”

Vain taloudelliset tappiot voivat pysäyttää Terminatorin.

21.2.2024 15:00

Terminatoreita on vuosien varrella tullut ovista ja ikkunoista, eikä taso ole aina päätä huimannut.

Toisin kuin Arnold Schwarzenegger, ei Linda Hamilton lähtenyt ryvettämään naamaansa Terminator Genisyksen (2015) kaltaisiin hirvityksiin. Hänet muistettiin pitkään vain kahdesta parhaasta Terminatorista: 1 ja 2.

Tämä muuttui Terminator: Dark Faten (2019) myötä. Elokuva pärjäsi niin huonosti, että sen kommentointi tuntuu olevan Hamiltonille melkoista pakkopullaa.

”Minulle riittää. En halua sanoa asiaan enempää. Tarina on kerrottu jo kuolemaansa saakka (”done to death”). En tiedä, miksi kukaan haluaisi enää herättää sen henkiin?”, hän tuskaili Business Insiderin tuoreessa haastattelussa.

Samassa haastattelussa Hamilton myöntää, että tietää vastauksen kysymykseen: Hollywood haluaa. Motiiviakaan ei tarvitse kauaa miettiä: raha.

Vaikka Hamiltonin mitta on jo varmasti täynnä, ei tällä ole isossa kuvassa paljoakaan merkitystä. James Cameron työstää parasta aikaa Terminator 7:n käsikirjoitusta ja Sarah Connoria voi näytellä joku muukin.

Ainoa asia, joka Terminatorin voi pysäyttää, ovat taloudelliset tappiot. Dark Fate otti 123 miljoonaa dollaria takkiin. Ensi kerralla Excelissä olevien lukujen on syytä alkaa plussalla tai leffasarja jää oikeasti hydraulisen puristimen väliin.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia