Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: Hyytävä mysteerileffa – ”yksi lähivuosien kylmimpiä psykologisia trillereitä”

Neljän tähden jännäri.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Nainen junassa (The Girl on the Train, 2016).

Paula Hawkinsin samannimiseen romaaniin perustuva mysteeritrilleri kertoo avioerosta toipuvasta ja alkoholisoituneesta Rachelista, joka matkustaa päivittäin samalla paikallisjunalla. Matkan aikana hän seuraa radanvarren talossa asuvaa Scottia sekä Megania, ja hän kuvittelee pariskunnan viettävän täydellistä elämää. Kun Megan katoaa, Rachel sekaantuu tutkimuksiin.

Tate Taylorin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Luke Evans ja Edgar Ramirez.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 44. Episodin arviossa Nainen junassa sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

Nainen junassa on yksi lähivuosien kylmimpiä psykologisia trillereitä. Yksikään elokuvan päähahmoista ei ole mukava tai millään tavoin samastuttavissa. Jos näistä ihmisistä etsii uutta esikuvaansa, päätyy varmuudella erilaisiin ongelmiin.”

Nainen junassa on sen verran inhorealistinen kokonaisuus, että harvoinpa Hollywoodin kermaa näin hyytävissä tekeleissä näkee. Huterahkon aasinsillan voisi rakentaa vaikkapa David Fincherin Seitsemän kanssa, loppukohtaus ei vain ole aivan yhtä ikimuistoinen.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut