Supersuositun Angry Birdsin traileri suomeksi – Ääninä eturivin näyttelijöitä ja huippumuusikoita

Toukokuun 13. ensi-iltaan saapuva Angry Birds -animaatioelokuva vaikuttaa trailerin perusteella erittäin hauskalta koko perheen animaatiolta. Trailerissa nähty huumori on yllättävän rajua, joten vihaisilla linnuilla on potentiaalia nousta isoksikin hitiksi. Englanninkielistä traileria on katsottu jo huimat 85 miljoonaa kertaa, katsotaan millaisiin lukemiin kotimainen versio päätyy.

Rovion hittipeliin perustuvan leffan suomenkielisen version ääninäyttelijät on nyt julkaistu. Mukana on suomalaisia eturivin näyttelijöitä, koomikoita ja muusikoita, vai mitäpä sanotte vaikkapa Riku Niemisestä, Tommi Korpelasta, Sannista tai Ville Gallesta?

Redin äänenä on Riku Nieminen, Sakke on Antti Lang, Pommina kuullaan Joonas Saartamoa, Mahti Kotkan äänenä Tommi Korpela, Matildana Pirjo Heikkilä, Leonardina Ville Myllyrinne, Roni on Kari Ketonen ja Tuomari Nokkavan äänenä on Peik Stenberg.

Muissa rooleissa kuullaan Paula Vesala, Santtu Karvonen, Pasi Ruohonen, Elina Knihtilä, Joose Kääriäinen (Justimus), Sami Harmaala (Justimus), Juho Nummela (Justimus), Essi Hellén, Joonas Nordman, Sanni, Ville Galle, Jari Sillanpää, Jaajo Linnonmaa sekä Anni Hautala.

Suomenkielisestä ääniohjauksesta vastaa Antti L.J. Pääkkönen.

Elokuva vie katsojat saarelle, jolla asuu onnellisia, lentotaidottomia lintuja. Paratiisin ihanuuden kuitenkin särkevät oudot linnut Red, jolla on vihanhallintaongelmia, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi. Saarelle saapuvat omituiset vihreät possut alkavat myös punomaan omia juoniaan. Angry Birds -elokuva lupaa paljastaa miksi linnut ovat niin vihaisia.

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Sony Pictures Finland

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut