North Sea Connection: Elisa Viihde Viaplayn uutuussarjan pinnan alla myrskyää

North Sea Connection -sarjassa on kaikki ainekset kansainväliseksi menestyssarjaksi.

21.11.2022
Mainos

Viaplayn uusi alkuperäissarja North Sea Connection kertoo pienestä kyläyhteisöstä, joka on lähes täysin eristyksissä muusta maailmasta. Connemaran niemialueelle Irlantiin sijoittuvan kansainvälisen jännityssarjan keskiössä on Kennyn perhe, joka on saanut vuosikymmeniä elantonsa kalastuksesta Atlantin rannikolla.

Lydia McGuinnessin esittämä Ciara Kenny saattaa olla suvun viimeinen jäsen, joka jatkaa kalastajaperinnettä. Ciaran veli Aidan (Kerr Logan) on siirtynyt rikoksen poluille. Aidan vaarantaa koko perheen tulevaisuuden sekaannuttuaan huumeiden salakuljetukseen merellä. Laittoman tavaran salakuljetus ei ole perheelle aivan uusi asia, mutta aiemmin on toimittu pienessä mittakaavassa, ja nyt kyseessä on vakava rikos. Ciaran on puututtava peliin ja autettava veljeään. Samalla hänen oma moraalinsa joutuu koetukselle. 

North Sea Connection nyt katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa! Tutustu tästä!

Suosittu ruotsalaisnäyttelijä Alida Morberg esittää Tuvaa, sarjan tunnollista ja tarmokasta poliisia.  Tuva tekee kaikkensa osoittaakseen kykynsä esimiehelleen. Samalla hän joutuu taistelemaan nuorena naispoliisina kohtaamiaan ennakkoluuloja vastaan.

Tuvan rooli oli Morbergille haaste, joka sai hänet löytämään itsestään aivan uusia ominaisuuksia. 

”Poliisina minun on oltava käytännönläheinen ja autoritäärinen, pystyttävä nopeisiin päätöksiin ja olla hereillä vaarallisissa tilanteissa. Minä taas olen luontaisesti tunneihminen, joka analysoi ja pohtii asioita paljon. Minulla on ajoittain naiivi luottamus ihmisiin, ja uskon kaikista vain hyvää”, Morberg kertoo roolistaan.

North Sea Connection sisältää kaikki ainekset jännittävälle draamasarjalle, ja siitä povataan kansainvälistä menestystä. Sarjan ensimmäisen kausi sisältää kuusi 45-minuuttista osaa. Sarjan on käsikirjoittanut Mark Greig (Bulletproof), ja ohjauksesta vastaavat Paul Murphy (Red Election) ja Hannah Quinn (The Stranger).

North Sea Connection nyt katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa! Tutustu tästä!