Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: The Blacklistin kymmenes kausi on täällä – mustan listan rikollisia jahdataan taas

The Blacklistin uuden kauden tapahtumista saatiin vihjeitä edellisen kauden lopussa.

20.02.2023
Mainos

Toiminnallinen rikossarja The Blacklist on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Vuonna 2013 alkanut sarja saa nyt kymmenennen kautensa. 

The Blacklist kertoo James Spaderin esittämästä Raymond ”Red” Reddingtonista. Ren on entinen armeijan tiedustelu-upseeri, josta tuli yksi FBI:n etsityimmistä rikollisista. Paettuaan virkavaltaa vuosia Red yllättäen antautui. Samalla hän luovutti FBI:lle listan vaarallisista rikollisista, joita hän on urallaan kohdannut. Red tarjosi laatimaansa mustan listan vastineeksi omasta vapaudestaan. 

The Blacklistin uusi tuotantokausi on katsottavissa 27.2. alkaen Elisa Viihde Viaplayssa.

Sarjan jaksot sisältävät yleensä tapauksen, jossa Red ja FBI:n apulaisjohtaja Harold Cooper (Harry Lennix) jahtaavat yhtä listan rikollista. Lisäjännitettä sarjaan tuo se, että Redillä ja FBI:llä on usein hyvin erilaiset motiivit.

Kymmenennellä kaudella sarjaan tulee uutena näyttelijänä mukaan Anya Banerjee, joka esittää ensimmäisellä kaudella nähdyn Meera Malikin tytärtä nimeltä Siya Malik. Hän työskentelee Ison-Britannian tiedustelupalvelu MI6:n agenttina. Sarjassa jatkavat Spaderin ja Lennixin lisäksi Diego Klattenhoff ja Hisham Tawfiq.

Mitä uuden kauden 22 jaksoa pitävät sisällään? Yhdeksännen kauden viimeisessä jaksossa väläyteltiin vihjeitä, mitä kymmenes kausi tuo mukanaan. Redin apuna toimineen Elizabeth Keenin kuolemasta vastuussa ollut lakimies Marvin Gerard on poistunut näyttämöltä, eikä Red enää janoa kostoa. Red joutuu itse kuitenkin ajojahdin kohteeksi, kun eräs mustan listan nimistä pakenee vankilasta ja kertoo muille listan rikollisille, että Red antaa tietoja FBI:lle. 

The Blacklistin uusi tuotantokausi on katsottavissa 27.2. alkaen Elisa Viihde Viaplayssa.