Pohjoismainen jännitys ja klassinen kauhu lyövät kättä – Kansainvälinen trillerisarja The Head on saanut jatkoa

The Headin uudella kaudella lähdetään maailman kauimmaiseen pisteeseen. Salaperäiset murhatapaukset vainoavat jälleen tutkijoita.

06.03.2023
Mainos

Viaplayn alkuperäissarja The Head jatkuu toisen kauden jaksoin. Uudella kaudella kansainvälinen jännityssarja vie katsojat Tyynellemerelle maapallon syrjäisimpään paikkaan.

Sarjan ensimmäinen kausi sijoittui Etelänavalle. Maineikkaan biologin Arthur Wilden (The Terror -sarjasta tuttu John Lynch) johtama tutkijajoukko jäi tutkimusasemalle tekemään ilmastonmuutosta koskevaa tutkimustaan välittämättä tulevasta kaamoksesta. 

The Headin uusi kausi nyt Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa – tutustu nyt!

Kun komentaja Johan Berg palasi asemalle, hän kohtasi karmaisevan löydön. Kaikki tutkimusryhmän jäsenet olivat joko kuolleet tai kadonneet. Vain nuori lääkäri Maggie Mitchell (Katharine O’Donnelly) löytyi paikalta elossa, ja tappaja oli vapaalla jalalla.

Trillerisarja sai kiitosta omaperäisestä asetelmastaan. Pohjoismainen dekkari yhdistyi klassisiin kauhuelementteihin, jotka toivat mieleen esimerkiksi Etelänavalle sijoittuvan The Thingin.

Uusi kausi sisältää tuttuun tapaan kuusi jaksoa, ja ohjauksesta vastaa jälleen Jorge Dorado. On kulunut vuosi ensimmäisen kauden traagisista tapahtumista.  Arthur ja Maggie syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Arthur on  lähtenyt merelle tekemään uutta tutkimusta. Nyt tiimissä ovat mukana Arthurin tytär Rachel, Arthurin oikea käsi ja apuri Alec (Moe Dunford) sekä tutkijat Amy (Josefin Neldén), Zack (Paul S. Tracy), Kowalski (Michael S. Ruscheinsky) ja Gloria (Nora Rios). 

Uuden retkikunnan kohteena on Nemon piste: paikka, joka on kauempana maasta kuin mikään muu maapallolla. Siitä on 2688 kilometriä lähimpiin saariin, ja lähimmälle mantereelle vielä pitempi matka. Ryhmän etsimä kohde on piilossa Tyynenmeren lantin syvyyksissä. Arthurilla on omaan menneisyyteensä liittyviä asioita selvitettävänä, ja Maggie on edelleen jossain etäällä hänen perässään, kun salaperäinen sarjamurhaaja alkaa tappaa tutkijoita yksi kerrallaan. Ensimmäisen kauden traagiset tapahtumat tuntuvat toistuvan. Voiko se olla sattumaa?

The Headin uusi kausi nyt Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa