Tieteiselokuva ja toiminta lyövät kättä onnistuneesti – Boss Level nyt Elisa Viihde Viaplayssä

Entinen erikoisjoukkojen sotilas joutuu aikaluuppiin.

07.11.2022
Mainos

Vuonna 2020 valmistunut Boss Level on vetävä jännäri, jossa yhdistellään toimintaa ja tieteiselokuvaa. Joe Carnahanin ohjaaman elokuvan pääosassa näyttelee Frank Grillo, ja sivuosissa nähdään kokeneita huipputähtiä, kuten Mel Gibson, Naomi Watts ja Michelle Yeoh.

Grillon esittämä Roy Pulver on entinen erikoisjoukkojen sotilas, joka on jäänyt jumiin aikaluuppiin. Hän joutuu elämään saman päivän kerta toisensa jälkeen. Hän herää samaan aikaan, estää salamurhaajan aikeet ja torjuu helikopteri-iskun mutta ei selviä iltapäivällä tapahtuvasta kohtalokkaasta hyökkäyksestä.

Boss Level on nyt katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa! Tutustu tästä!

Roy tajuaa pian, että päästäkseen ulos aikaluupista pelkkä kaksinkamppailuista selviäminen ei riitä, vaan hänen on saatava selville faktoja. Roy yrittää avata johtolankoja, joilla hän pystyisi estämään ennenaikaisen kuolemansa ja pelastamaan myös oman perheensä. Taustalla piilee hallituksen salainen projekti, ja avainhenkilö tuntuu olevan sen johtohenkilö, vaikutusvaltainen eversti Ventor (Mel Gibson). Apua Roy saa baarissa kohtaamaltaan itämaiselta miekkataiturilta (Michelle Yeoh) ja entiseltä vaimoltaan Jemmalta (Naomi Watts), joka teoreettisen fysiikan tutkijana tietää aikaluupista enemmän kuin aluksi luulisi. Juonikuvioon liittyy olennaisesti myös Royn ja Jemman poika, joka ei tiedä, kuka on hänen isänsä.

Boss Level on eräänlainen toiminnallinen muunnelma elokuvasta Päiväni murmelina, ja mieleen tulee myös Tom Cruisen hitti Edge of Tomorrow. Ohjaaja-käsikirjoittaja Joe Carnahan on rakentanut viihdyttävän ja tiiviin paketin, joka sisältää lukuisia yllättäviä käänteitä.

Pääosaa esittävä Frank Grillo tunnetaan Marvel-supersankarielokuvien Brock Rumlow’n roolista ja Puhdistuksen yö -elokuvasarjasta. Veteraanitähti Mel Gibson tekee Boss Levelissä mieleenpainuvan pahisroolin.

Boss Levelin ohjaaja Joe Carnahan on monipuolinen toimintaelokuvien tekijä, joka toimii sekä käsikirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Narc (2002), Smokin’ Aces (2006) ja The A-Team (2010). Boss Level on mainiota jatkoa hänen toiminnallisille ja viihdyttäville ohjaustöilleen.

Boss Level on nyt katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa! Tutustu tästä!