”Kuole ja jätä meidät rauhaan” – uutta Star Warsia kritisoinut arvostelija sai fanit sekoamaan

Yhdysvaltalainen toimittaja Andrew O’Hehir kuuluu niihin kriitikoihin, jotka eivät antaneet positiivista arviota Star Wars: The Force Awakens -elokuvasta. Tämä johti siihen, että O’Hehir joutui äärimmäisten fanien kohteeksi ja alkoi saada näiltä vihapostia.

”Kuole (kuten Roger Ebert) ja jätä meidät rauhaan”, kirjoitti esimerkiksi yksi kanadalainen fani, joka ei yhtään välittänyt siitä, että joku myy ei tykännyt elokuvasta yhtä paljon.

Viharyöpyn kohteeksi joutunut toimittaja kirjoitti viestitulvan jälkeen avoimen kirjeen Star Wars -faneille. Kirjeen otsikkona on: Rakkaat Star Wars -fanit, olen superpahoillani, että pilasin koko jutun kaikilta.

Tekstissään O’Hehir ihmettelee, miksi näille faneille on niin ehdottoman tärkeää, että kukaan ei ole heidän kanssaan eri mieltä, ja kysyy, ovatko elokuvaa kritisoineet toimittajat jotenkin tukahduttaneet valtavan rakkauden The Force Awakensia kohtaan varsin helläsanaisilla valituksillaan.

Oli miten oli, eivät kehujen seasta kantautuneet kriittiset äänet ole onnistuneet viemään katsojia uudelta Star Warsilta, joka kulkee kohti lippuluukkujen ennätyslukemia.

Lienee taas aika ihmisten ottaa se kuuluisa chill pill.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut